Va placut articolul. Dati un share!

Lifestyle

Te simti un om norocos? Semnele ti se citesc pe chip! Afla ce spun Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru

Te simti un om norocos? Semnele ti se citesc pe chip! Afla ce spun Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru

Emisiunea „Adevaruri Ascunse” i-a avut ca invitati pe Mihai Voropchievici si pe Lidia Fecioru care au discutat despre norocul care se citeste fata oamenilor.

Primul aspect este fruntea lata, inalta. „Fruntea este cel mai mare semn al bogatiei si maretiei:, sustine Fecioru. In plus, ar fi bine sa nu se modifice ridurile. „Alunitele in centrul fruntii si din centrul ochilor nu au noroc”, mai spune bioenergoterapeutul.

Cei cu sprancene unite au un talent deosebit. Palatul vietii, adica spatiul dintre frunte si nas trebuie sa fie liber, sa fie curat cosuri. Nasul rotund, carnos, dar si perfect drept si nasul borcanat este un alt semn de bogatie. Alunita pe nas aduce bogatie, dar daca e pe varful nasului trebuie indepartata ca aduce ghinion.

Despicatura de pe varful buzelor e corobonata si cu barbia arata oamenii care se duc spre tinta. Au o forta sexuala mare, cei cu gropita. Trebuie sa fie echilibrata ca sa aduca bogatie.

Obrazul trebuie sa fie sustinut. Gura trebuie sa fie carnoasa, umeda. Urechile, lobul urechii trebuie sa fie proeminent.

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.