Va placut articolul. Dati un share!

Politica

Taximetristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea a părăsit România

Taximetristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea a părăsit România

Bogdan Lungu, taximteristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea pe o navetă de bere, s-a ţinut de cuvânt. Acesta a părăsit România şi a plecat în SUA. Taximetristul a făcut anunţul chiar pe pagina lui de Facebook:

„Asa cum am spus…am plecat! Mandru ca sunt Român!”, a scris Bogdan Lungu, pe Facebook.  Pe de altă parte, este posibil ca acesta  să fie doar în vacanţă, anunţase că şi-a amânat vacanţa pentru a se întâlni cu Liviu Dragnea.

Reamintim că Bogdan Lungu a refuzat să mănânce mici, acesta cerând drumuri mai bune în România. În plus, bărbatul a făcut un nou pariu cu Liviu Dragnea: „Pun pariu că nu terminaţi 150 de kilometri de autostradă până în 2020!”, a spus acesta. La rândul său, Dragnea i-a răspuns că el crede că se vor face mai mulţi kilometri de autostradă.

Şeful PSD a precizat că micii sunt de la ferma fiului său.

„Un om de cuvânt, care își respectă un angajament luat. Am apreciat faptul că a venit din Galați – sincer, când conversam cu el, am crezut că e din București, pentru că n-aș fi zis să vină încoace – a făcut și un efort, a renunțat la vacanță. Pe mine chiar m-a impresionat, indiferent de opțiunile politice, a rămas să mai vorbim, să ne mai auzim, să mai comunicăm”, a spus Dragnea.

Totodată, la finalul întâlnirii cu Liviu Dragnea, Bogdan Lungu a anunţat că i-a spus lui Dragnea că îşi va lua familia şi va părăsi România.

sursa:realitatea.net

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.