Va placut articolul. Dati un share!

Eveniment

Suspecta pentru crima de la metrou a fost PRINSĂ de poliţie

Suspecta pentru crima de la metrou a fost PRINSĂ de poliţie

Femeia de 36 de ani, suspectată că a împins în faţa trenului de metrou o tânără de 25 de ani marţi seara la Dristor, nu s-a opus reţinerii şi va fi prezentată pentru arestare 30 de zile.

„Mulţumim tuturor celor care s-au implicat noaptea trecută să ne ajute să o găsim pe suspectă. Sunt multe elemente care nu pot fi făcute publice la acest moment, ţinând de economia cazului. În ultimii 20 de ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva în Bucureşti”, a declarat la Realitatea TV Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Individa a fost găsită în zona Unirii, la doi paşi de o altă staţie de metrou şi, dupa câteva ore de audieri, a fost reţinută în această dimineaţă.

Au fost clipe de groază aseară, în stația de metrou Dristor 1 din Capitală. O tânără de 25 de ani a căzut pe șine și a murit după ce a fost lovită de garnitura care intra în stație. Inițial s-a crezut că fata s-a dezechilibrat.

Ulterior, când poliția a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii s-au îngrozit: tânăra a fost împinsă pe șine de o femeie. Potrivit unor surse, imaginile captate de camere par desprinse dintr-un film. Criminala se apropie de tânăra care se uita pe telefon, chiar în momentul în care metroul intră în stație. O împinge în fața trenului, apoi pleacă liniștită, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Puțin după miezul nopții, Poliția a făcut un apel la populație pentru identificarea și prinderea acesteia.

Între timp au apărut informații că femeia care a aruncat-o pe tânără în fața metroului nu era la primul gest de acest fel. Ea ar mai fi făcut o încercare similară în stația Costi Georgian, dar fata pe care a împins-o a scăpat nevătămată.â Câteva ore mai târziu, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a anunțat că a fost prinsă o suspectă.

Ulterior, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie dusă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

sursa:realitatea.net

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.