Va placut articolul. Dati un share!

Lifestyle

Secretele pe care banca nu ți le spune

Secretele pe care banca nu ți le spune

Secretele pe care banca nu ți le spune se pot transforma în probleme deranjante.

Un angajat al unei bănci din SUA dezvăluie ce ar dori să le transmită clienților, dar nu poate.

Primul dintre secretele pe care nu le afli la bancă vorbește despre rapiditatea cu care este procesată o cerere a ta. Cu alte cuvinte, dacă ai vreo întrebare legată de contul tău sau vreo reclamație la adresa serviciilor băncii nu vei rezolva nimic dacă doar completezi formularele de pe site-ul ei destinate acestei probleme. Singurul mod prin care poți afla ceea ce te interesează sau rezolva problema este să dai un telefon sau să te prezinți personal la bancă (deși asta poate însemna minute bune de așteptare).

Al doilea dintre secretele pe care banca nu ți le spune este că s-ar putea să nu beneficiezi de la început de toată protecția pentru cardul tău. Trebuie să te asiguri singur că au fost luate toate măsurile de securitate și să soliciți activarea celor care lipsesc.

Unul dintre secretele cele mai importante este că ar trebui să păstrezi o perioadă de timp toate chitanțele primite la tranzacțiile efectuate la ATM sau la plata prin POS. Cu toate că tranzacțiile sunt bine protejate, există, totuși, riscul ca dispozitivele amintite să nu-ți dea suma solicitată – ori să-ți ia mai mulți bani din cont decât ar trebui.

sursa:realitatea.net

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.