Va placut articolul. Dati un share!

Politica

PSD-ul ne scoate din Europa

PSD-ul ne scoate din Europa

Avertisment dur lansat de Klaus Iohannis: „PSD-ul ne scoate din Europa”

Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost sâmbătă la Blaj, de unde a lansat un avertisment dur pentru guvernare: „Măsurile luate de PSD riscă să ne scoată din Europa”.

„Îmi doresc să păstrăm acest parcus către Europa şi către modernitate. Ar fi o catastrofă să abandonăm acest parcurs„, a completat şeful statului.

„Întrebarea se pune ce lăsăm noi următoarelor generaţii? Cum va arată România deceniilor următoare? Sunt întrebări care trebuie puse. De viziunea decidenţilor de astăzi depinde România de mâine. Un om înţelept când planifică viitorul se uită în trecut, trage învăţăminte şi după aceea ia deciziile”, a spus acesta.

„Acelaşi lucru trebuie să îl facem şi noi”, a mai spus acesta, adăugând că România are nevoie de o politică externă responsabilă, de respectarea statului de drept şi de stabilitate fiscală.

Catastrofele politce se resfrâng asupra viitorului ţării„, a afirmat Klaus Iohannis, precizând că românii au fost înşelaţi.

Conform preşedintelui, atât politica externă, respectarea statului de drept, cât şi stabilitatea fiscală au fost puse în pericol prin aşa-zisele reforme. „Amintesc aşa-zisa reformă a salariilor. Aşa ceva nu putem numi reformă, ci eşec”, a completat şeful statului.

Preşedintele Iohannis a mai spus că schimbările făcute de guvernara PSD nu au adus o creştere a nivelul de trai al românilor. „Aceste schimbări au fost făcute de habarnişte, de amatori. Nivelul de trai nu creşte pentru că cineva de la PSD dă dispoziţie. Trebuie să facem eforturi pentru a creşte nivelul de trai al românilor”, a spus acesta.

Afla mai multe pe realitatea.net

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.