Va placut articolul. Dati un share!

Stiri Popesti Loerdeni

Popesti Leordeni – Orasul supravegheat online de locuitori

Popesti Leordeni – Orasul supravegheat online de locuitori

Locuitorii oraşului Popeşti-Leordeni de lângă Bucureşti folosesc internetul pentru a se avertiza unii de pe alţii de apariţia unor eventuali hoţi. Oamenii şi-au instalat sisteme de supraveghere şi anunţă orice activitate suspectă surprinsă de acestea.

Vlad Cuibar, membru al grupului: Am surprins pe camerele de la interfoane nişte imagini cu persoane destul de dubioase. Am făcut o postare, iniţial pe grupul complexului în care locuiesc şi-apoi mi s-a părut util să ştie toţi vecinii de la noi din cartier.

Vecinii i-au răspuns prompt lui Vlad Cuibar. Aşa a aflat că persoanele pe care le-a considerat suspecte sunt şi în bazele de date ale poliţiei.

Vlad Cuibar, membru al grupului: Nu au mai apărut. M-am gândit şi la asta când am făcut postarea, poate văd şi ei şi îşi dau seama că îi urmărim.

Zeci de locuinţe din Popeşti-Leordeni au fost sparte anul acesta. Este motivul pentru care tot mai mulţi locuitori îşi instalează sisteme de supraveghere.

Adriana Cazacu, manager firmă Administrare: În imobilele unde am implementat acest sistem şi unde aveam înainte spargeri, furturi din locuinţe, furturi de biciclete, diverse echipamente de pe casa scării, pot să spun că aceste lucruri au dispărut cu totul.

sursa:digi24.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.