Va placut articolul. Dati un share!

Sport / Stiri Popesti Loerdeni

PETROLUL PLOIEŞTI – SC POPEŞTI LEORDENI 0-2

PETROLUL PLOIEŞTI – SC POPEŞTI LEORDENI 0-2

Înfrângerea ruşinoasă cu Popeşti Leodeni, salvată de spectacolul grandios oferit de suporterii ploieşteni. Petrolul a primit medaliile şi trofeul de campioană în mijlocul fanilor

Petrolul a încheiat urât un sezon în care a obţinut promovarea în Liga 2. Echipa ploieşteană nu s-a ridicat la nivelul spectacolul grandios oferit de spectatori, a pierdut din nou pe teren propriu, 0-2 cu SC Popeşti Leodeni, i-a oferit căpitanului Claudiu Tudor un eşec la meciul de retragere, dar, la final, a petrecut alături de suporteri pe gazon îndeplinirea obiectivului.

Norocul jucătorilor lui Romică Ciobanu a fost că ceea ce s-a petrecut strict pe gazon a trecut în plan secund, cu tribunele pline de coregrafii care au celebrat promovarea în eşalonul secund. Înfrângerea surprinzătoare a Petrolului, 0-2 cu SC Popeşti Leordeni, a lăsat un gust amar, dar a fost trecută repede cu vederea, eşecul neputând strica sărbătoarea în care s-a ridicat trofeul de campioană a Seriei a 3-a a Ligii 3 deasupra capului. 10.000 de spectatori au fost prezenţi sâmbătă seară pe ”Ilie Oană” şi au trăit a doua promovare consecutivă a ”galben-albaştrilor” de la pornirea noului proiect.

Meciul cu SC Popeşti Leodeni a început după ce legendarul Dumitru Munteanu a dat lovitura de start, omul care a câştigat titlul cu Petrolul de trei ori, în ’58, ’59 şi ’66, fiind adus la iniţiativa şi prin eforturile suporterilor Peluzei ”Ilie Oană”. Apoi, în toate tribunele stadionului şi-au făcut aparaţia coregrafiile cu totul şi cu totul speciale.

Afla mai multe pe prosport.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.