Va placut articolul. Dati un share!

Politica

Liderul organizatiei libaneze Hezbollah – Arabia Saudita declara razboi Libanului pentru implicarea in politica interna

Liderul organizatiei libaneze Hezbollah – Arabia Saudita declara razboi Libanului pentru implicarea in politica interna

Hassan Nasrallah, conducatorul organizatiei siite libaneze Hezbollah a declarat vineri ca Arabia Saudita a declarat razboi Libanului si este pe deplin convins ca premierul libanez demisionar Saad al-Hariri este retinut cu forta de autoritatile saudite.

Nasrallah a mai adaugat ca demisia lui Hariri a fost o „interventie saudita fara precedent” in politica interna a statului libanez si i-a cerut premierului sa se intoarca in tara, argumentand ca demiterea guvernului nu a avut loc.

Referitor la Israel, liderul organizatiei paramilitare libaneze spune ca nu considera un posibil razboi cu aceasta tara, avertizand Guvernul Netanyahu sa nu exploateze nimic de pe urma crizei politice din Liban.

Saad al-Hariri si-a anuntat demisia in timp ce se afla in bizita la Riyad, la o televiziune. Nasrallah a declarat duminica faptul ca fostul premier a fost presat de sauditi sa ia aceasta decizie.

 

sursa:www.mediafax.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.