Va placut articolul. Dati un share!

Sanatate

Legătura ascunsă dintre păr şi o boală cruntă

Legătura ascunsă dintre păr şi o boală cruntă

Care e legatura dintre aspectul parului si cancer? E adevarat ca vartejurile din par indica un organism 100% sanatos, iar persoanele care au acest aspect sunt ferite de maladii precum cancerul?

O celebra marca de sampon a realizat, in urma cu cativa ani, un studiu prin care a demonstrat ca aspectul parului influenteaza dispozitia femeilor. 68% dintre femei se deprima usor daca parul lor nu sta aranjat asa cum isi doresc. Una dintre cauzele care impiedica realizarea coafurii dorite este prezenta acelor vartejuri din par care nu pot fi blocate decat cu fixativul. Oamenii de stiinta canadieni au descoperit ca persoanele care au aceste fire de par razlete sunt ferite de cancer.

O anumita proteina care previne cancerul face parte dintr-o categorie de proteine care controleaza diviziunea celulara, replicarea ADN-ului si autodistrugerea celulara. Aceasta proteina provoaca si acele vartejuri in par, scrie bzi.ro.

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.