Va placut articolul. Dati un share!

Politica

Japonia agreaza politica lui Trump impotriva Coreei de Nord

Japonia agreaza politica lui Trump impotriva Coreei de Nord

Japonia anunta ca sustine politica presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, ce consta in a lua in calcul toate optiunile fata de provocarile Coreei de Nord, a declarat luni premierul japonez, Shinzo Abe, intr-o conferinta de presa comuna la Tokyo cu seful executivului american, aflat in vizita.

”Susţinem întotdeauna politica lui Trump potrivit căreia toate opţiunile sunt luate în calcul” pentru a contracara dezvoltarea rapidă a programului nuclear şi de rachete al Coreei de Nord”, a declarat Abe.

In cadrul aceleiasi conferinte, premierul japonez a anunta ca Japonia va bloca bunurile a 35 de organizatii si persoane fizice nord-coreene, impunand sanctiuni suplimentare impotriva Phenianului.

”Vom decide mâine blocarea bunurilor a 35 de organizaţii şi persoane nord-coreene”, o măsură în plus pentru a soluţiona problema japonezilor răpiţi de serviciile secrete nord-coreene şi pentru a contracara programul nuclear şi de dezvoltare de rachete al Phenianului, a afirmat premierul Japoniei.

sursa: www.stiripesurse.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.