Gradinite Popesti Leordeni

Gradinita Inima lui Isus

Grădinita ”Inima lui Isus” a fost înfiintată în anul 1998 prin carisma surorilor misionare italiene membre ale ”Asociatiei Misionarele Catihetice ale Sfintei Inimi” cu sediul in Italia la Roma.

Grădinita dispune de un spatiu generos, modern, într-o clădire nouă situată în centrul orasului Popesti-Leordeni, ceea ce asigura un acces usor atat copiilor din localitate cat si celor din zona sectorului 4 – Bucuresti.

Gradinita „Inima lui Isus” este cea mai cunoscuta institutie de invatamant prescolar, fiind prima gradinita particulara infiintata inca din anul 2000 si singura acreditata (cu O.M.5423/2008) din orasul Popesti Leordeni.

Gradinita „Inima lui Isus” este alegerea potrivita pentru familiile care nu isi doresc un loc in care copiii sa fie doar supravegheati, ci si o gradinita unde copiii isi dezvolta mintea, creativitatea , spiritul, unde copiii participa la concursuri, invata limba engleza, italiana, danseaza si se dezvolta armonios in cadrul activitatilor de gimnastica medicala, isi corecteaza defectele de vorbire cu ajutorul profesorului psiholog, iar starea de sanatate este verificata de medicul gradinitei.

Adresa: Leordeni, nr. 24

Gradinita Sf. Gabriel

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „SF. GABRIEL”

Învăţământ de zi-Limba română

Adresa: Str. Anton Pann, nr. 6A, Loc. Popeşti Leordeni, Jud. Ilfov

Adresa: Str. Anton Pann, nr.6A

Gradinita „Sf. Agnes”

Gradinita cu program prelungit.

Adresa: Sos. Oltenitei, nr. 6

Gradinita nr. 4

Gradinița cu program prelungit nr. 4

Adresa: Prelungirea Olteniței, nr. 27;
Telefon: 021.467.33.35
Fax: 021.467.33.35.

Adresa: Prelungirea Oltenitei, nr. 27, Popesti Leordeni

Gradinita Nr. 3

Şcoala se află în oraşul Popesti Leordeni – cartierul Leordeni în strada Domniţa – Bălaşa nr. 13. Prezintă un corp de clădire şi trei anexe:

-clădirea principală a fost construită în anul 1964;

-centrala termică, magazie şi grupuri sanitare construite recent în incinta şcolii.

Şcoala are în subordine Grădiniţa nr. 3 situată în acelaşi cartier pe strada Constantin Văcărescu nr. 8.

Adresa: Strada Domnita Balasa, Nr. 3, Popesti Leordeni

Gradinita Nr. 2

Şcoala Gimnazială “Ioan Bădescu” are în subordine Structura Grădiniţa Nr 2 din Popeşti Leordeni care deţine un spaţiu de învăţământ separat de unitatea şcolară, are două grupe cu 45 de copii şi două educatoare.
Aceasta dispune de personal calificat în proporţie de 100%, 2 educatoare, 8 învăţători, 17 profesori, dintre care 9 cadre didactice au Gradul didactic I, 8 au Gradul II, iar 10 cu definitivat, avem psiholog şi logoped, personal nedidactic -7 persoane, personal didactic auxiliar-1 persoană. D-na director Angelica Coman este metodist judeţean pentru limbi străine.

Adresa: Strada Scolii, Nr. 6, Popesti Leordeni

Gradinita Nr. 1

Gradinita cu program prelungit, grupa mini si grupa mica.

Nr. telefon: 021.467.34.23

Adresa: Soseaua Leordeni, Nr. 52 Popesti Leordeni