Va placut articolul. Dati un share!

Entertainment

Forbes anunta: Anna Wintour este cea mai influenta femeie din media si entertainment

Forbes anunta: Anna Wintour este cea mai influenta femeie din media si entertainment

Anna Wintour este editorul sef al editiei americane a revistei Vogue si a fost desemnata  cea mai influenta femeie din media si entertainment, in urma unui clasament publicat anual de Forbes.

Tot ea a fost innobilata de regina Elisabeth a II-a si a primit titlul de „Dame” – echivalentul feminin al  titlului de Sir.

Pe locul al doilea se afla Bonnie Hammer, ce detine functia de presedinte al grupului NBC Universal, iar podiumul este completat de Stacey Snider, CEO-ul de la 20th Century Fox.

In topul ce cuprinde 15 celebritati se mai afla si Beyonce, Zanny Minton Beddoes (redactor sef The Economist), cantareata Taylor Swift, Priyanka Chopra(actrita si ambasadoare a bunavointei pentru UNICEF), dar si Donna Langley (presedinte Universal Pictures).

Jurnalistii de la Forbes realizeaza acest top anual pe baza veniturilor obtinute, influentei generale a femeilor dar si a numarului de mentionari din mass-media.

 

sursa:www.stiripesurse.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.