Va placut articolul. Dati un share!

Stiri Popesti Loerdeni

Evaluare Națională 2018 Popești-Leordeni. Rezultate evaluare.

Evaluare Națională 2018 Popești-Leordeni. Rezultate evaluare.

Rezultate Evaluare Națională 2018 Popești-Leordeni. Elevii de clasa a VIII-a află astăzi ce note au obținut la examenele din cadrul Evaluării Naționale 2018.

Rezultatele de la Evaluarea Națională sunt publicate marți, 19 iunie, pe siteul edu.ro, până în ora 12.00.

Peste 150.000 de absolvenți de clasa a VIII-a s-au înscris în acest an pentru a susține probele de la Evaluarea Națională.

Rezultate Evaluare Națională 2018 Popești-Leordeni – Ghid despre contestații

Elevii care sunt nemulțumiți de notele primite pot depune contestații doar marți, 19 iunie, în intervalul orar 14.00 – 19.00.

Nota pe care un elev o poate obține în urma contestației poate fi mai mare, dar și mai mică decât nota inițială. Cei care depun contestații trebuie să completeze și să semneze o declarație-tip prin vor arăta că au înțeles acest lucru.

Rezultatele finale, de după contestații, se afișează pe 23 iunie, sâmbătă.

Rezultate Evaluare Națională 2018 Popești-Leordeni – Procedura de rezolvare a contestațiilor:

1. În cadrul etapei de rezolvare a contestațiilor, după finalizarea evaluării lucrărilor, notele acordate după reevaluare sunt comparate cu cele acordate în etapa de evaluare inițială.

2. Dacă se constată o diferență mai mare de 1,5 puncte, în minus sau în plus, între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestație, lucrarea este transmisă spre reevaluare altor doi profesori evaluatori.

3. Nota finală, obținută în urma reevaluării în etapa de soluționare a contestației, este calculată din cele 4 note, după eliminarea celor două note / valori extreme, ca medie aritmetică, cu zecimale, fără rotunjire, a celor două note / valori centrale.

4. Nota astfel obținută este definitivă, și reprezintă nota obținută de candidat la proba respectivă.

Afla mai multe pe greatnews.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.