Va placut articolul. Dati un share!

Business

Cel mai bogat om din lume angajeaza 1000 de IT-isti la Bucuresti

Cel mai bogat om din lume angajeaza 1000 de IT-isti la Bucuresti

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos,  a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari, dupa ce a crescut cu 2,4 miliarde peste noapte, in conditiile in care actiunile Amazon au urcat cu 2% pe fondul optimismului legat de Black Friday in SUA, scrie Bloomberg.

Cumparaturile online sunt intr-o continua crestere, 18,4% fata de anul precedent in SUA, potrivit datelor oferite de Adobe Analytics, iar investitorii pariaza ca Amazon isi va creste cota de piata din totalul cheltuielilor online in timpul sezonului de cumparaturi.

Cu o avere ce depaseste pragul de 100 de milioane de dolari il face pe Bezos, in varsta de 53 de ani, primul miliardar din lume care sa construiasca o avere de 12 cifre din 1999, cand Bill Gates, fondatorul Microsoft, a depasit acest prag.

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a semnat un contract cu Amazon pentru una din cladirile care fac parte din ansamblul Globalworth din zona de nord a Capitalei.

„Am semnat cu Amazon pentru clădirea A din Globalworth Campus. Faptul că este a doua cea mai mare din companie şi că a ales să vină aici înseamnă că piaţa din România creşte”, a spus Dimitris Pergamalis, directorul departamentului de construcţii şi dezvoltare al Globalworth.

sursa: www.mediafax.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.