Va placut articolul. Dati un share!

Lifestyle

Ce trebuie sa faci ca sa fii fericit

Ce trebuie sa faci ca sa fii fericit

Reprimarea emotiilor ne face sa ne simtim inconfortabil sau ne poate readuce in memorie amintiri de mult uitate.

Doctor Jill Ammon-Wexler spune:„Ceea ce reprimă furia creează un stres suplimentar în organism”. Cea mai bună decizie este aceea de a renunța complet la ea, de aceea ți-am pregătit un articol, care te va ajuta să faci asta!”

REFLECTA ASUPRA SINELUI

Acesta este primul pas catre eliminarea emotiilor negative.Capacitatea de a reflecta asupra emotiilor sau a gandurilor ne poate ajuta sa scapam de furia dobandita pe parcursul vietii.Incearca sa iti dai seama de cand a inceput aceasta traire, cea a furiei.Nu te vei vindeca daca ceea ce ai trait in trecut vei cara pe intreaga durata a vietii.

INVATA SA IERTI

Conform profesorului Robert Enright: „Stiința ne arată că procesul de a ierta, eliberează persoana în cauză de furia acumulată, reduce anxietatea și tratează considerabil depresia, ducând la dobândirea stimei de sine.Asta nu înseamnă că trebuie să înveți doar să îi ierți pe cei din jur, ci trebuie să începi cu tine. Apoi, lucrurile vor avea un curs normal. Totul va veni de la sine, iertarea se învață!”

VIZUALIZEAZA POZITIV

Atunci cand te concentrezi asupra unor lucruri negative, atragi automat emotii negative. Cel mai bun mijloc prin care poti combate asta, este sa privesti pozitiv in ansamblu, in care furia si supararea sa nu isi faca simtita prezenta. De asemenea, poti elibera furia in alt mod, prin arta, sport sau diverse activitati.

 

sursa: www.ziarulevenimentul.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.