Va placut articolul. Dati un share!

Sanatate

Albire dinti cu capsuni

Albire dinti cu capsuni

Albirea dintilor cu capsuni: Uneori nu este, însă, suficientă pentru a avea dinţii perfect albi pe care îi dorim. Din cauza alimentelor, a cafelei sau a tutunului, dinţii se pot pigmenta.

Înainte să dai fuga către cele mai scumpe tratamente ce îţi promit albirea lor, poţi încerca să ai grijă de ei şi să îi albeşti cu cinci lucruri pe care oricine le are în casă:

Albirea dintilor cu capsuni: Cu căpşuni

Albirea dintilor cu capsuni: Acum, că este sezonul căpşunilor, merită să încearcă această variantă de albire a dinţilor! Taie o căpşună şi amestec-o cu bicarbonat de sodiu până se transformă într-o pastă. Foloseşte o periuţă de dinţi pentru a întinde pasta pe suprafaţa dinţilor şi las-o pentru cinci minute. Apoi spală-te cu pastă de dinţi şi clăteşte-te potrivit unica.ro.

Albirea dintilor cu capsuni: Cu bicarbonat de sodiu

Albirea dintilor cu capsuni: Una dintre cele mai cunoscute variante de albire a dinţilor este cea cu bicarbonatul de sodiu. Care este foarte ieftin şi care are o mulţime de beneficii. El echilibrează PH-ul din organism şi poate fi folosit pentru multe lucruri, inclusiv pentru eliminarea arsurilor stomacale, băut cu apă. Însă pus peste pasta de dinţi va reuşi să îţi cureţe dinţii în profunzime şi să îi albească!

sursa:realitatea.net

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.