Va placut articolul. Dati un share!

Entertainment

Acuzatii grave aduse trupei Pussycat Dolls

Acuzatii grave aduse trupei Pussycat Dolls

Kaya Jones, fosta componenta a formatiei Pussycat Dolls in perioada 2003-2005 sustine ca ea si toate colegele ei au fost folosite ca prostituate de catre fondatorul trupei, de pe urma lor castigand sime importante de bani.

Intr-o serie de mesaje postate pe Twitter, Kaya scrie:”Adevarul meu. Nu eram intr-o trupa de fete. Era o retea de prostitutie. A, si se intampla ca noi sa cantam si sa fim faimoase”.

Cat de rau era? Oamenii intreaba. Atat de rau incat m-am indepartat de visurile mele, de colegele de trupa si de un contract de 13 milioane de dolari”.

Kaya se adreseaza in special, dar fara sa ii pronunte numele, fondatorului trupei, Robin Antin, spunandu-i sa marturiseasca de ce o componenta a altei trupe pe care tot acesta o formase, s-a sinucis.

“Spune publicului cum ne-ai terminat mental!”, scrie Jones, precizand ca li se impunea cu cine sa faca sex.

“De ce nu am raportat nimanui? Pentru ca toate eram abuzate. Personal am fost avertizata ca daca voi spune ceva… voi sfarsi moarta sau fara cariera (muzicala – n.red.) ”.

Ca reactie la acuzatiile aduse, Robin Antin sustine ca acuzatiile sunt niste „minciuni dezgustatoare, ridicole”.

 

sursa: www.stirileprotv.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.