Va placut articolul. Dati un share!

Eveniment

Accident cu români morți în Ungaria. Șoferul era LIVE pe Facebook.

Accident cu români morți în Ungaria. Șoferul era LIVE pe Facebook.

Accident cu români morți în Ungaria. Un microbuz cu numere de Români a fost implicat marti după amiază într-un accident grav lângă Budapesta. Potrivit poliției locale, microbuzul a încercat o depășire pe contrasens când a intrat într-un tir. Se pare că nouă români au murit ăn tragicul accident.

Accident cu români morți în Ungaria. Accidentul a fost transmis LIVE pe Facebook chiar de catre soferul microbuzului, potrivit dejeanul.ro. 

Potrivit unui comunicat MAE, până în prezent, s-a stabilit că patru persoane decedate sunt de cetățenie română, existând indicii că și restul victimelor ar fi cetățeni români, însă procedura de identificare se află încă în curs de desfășurare și se derulează cu dificultate, dată fiind gravitatea accidentului.

Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei și a analizelor pe bază de ADN. MAE a solicitat autorităților române competente identificarea şi înştiinţarea, în regim de urgență, a familiilor din ţară ale persoanelor decedate în urma accidentului.

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.