Va placut articolul. Dati un share!

Sanatate

5 remedii pentru a combate durerile de cap

5 remedii pentru a combate durerile de cap

Chiar daca vorbim despre o durere insesizabila sau una puternica, sertarul cu medicamente este primul catre care ne indreptam.

Pastilele nu reprezinta singura solutie pentru a scapa de nedoritele dureri de cap sau de o migrena care deseori vine si cu greturi, varsaturi sau sensibilitate la lumina si sunete.In general,aceste lucruri pot fi combatute cu ajutorul remediilor naturale, ba chiar mai mult, pot fi prevenite.

  1. Fa schimbari in dieta. Cerealele integrale, lapte, grasimi si oua.Incearca sa eviti astfel de alimente ce pot declansa migrene.
  2. Opteaza pentru plante. Unele plante pot juca un rol esential in calmarea durerilor, precum ghimbirul, iarba fetei sau uleiul de menta.
  3. Mergi la Yoga. Miscarile de yoga reduc intensitatea si frecventa migrenelor si te ajuta sa reduci nevoia de medicamente
  4. Incearca acupunctura. Acele mici,subtiri au beneficii imense cand vine vorba de dureri de cap si migrene
  5. Dormi mai mult. Este dovedit ca un organism odihnit bine este un organism sanatos.

 

sursa: www.csid.ro

Va placut articolul. Dati un share!

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.